stalker!hahaha

Saturday, March 21, 2009

DaMbAfEnS!




DAMBAFENS!!!!miss u all like crazy rite now!!huhu..bla la kita leh jmpa g ek??hmmm..tah la..aku dh la jauh ngn ampa..kalo nk taw..DAMBAFENS stands 4 DILLA+AIN+MARLYN+BEAT+AZYAN+AIDILA+FATINSHAH
+
EKKA+NANG+SHA=DAMBAFENS
hmmm..syg gila2 kt depa sume neh!!peneman suka duka aku time aku dok kt mrsm kubang pasu..wt jhat ngn depa..wt bek pon ngn depa..kena mrh skali..kena dnda skali..kena cubit ngn pak hassan pon skali gk!haha..benda yg pling aku xleh lupa bout pak hasan..

meh nk cta sket psai dambafens neh!

dilla=pendiam sgt2 mula2 2..lpas join km..bru bsing sket..pling bek dalam geng..jrg ponteng g surau..hehehe..aku slalu g tmpat dia kalu aku serabot..xtaw pasaipa..tmpt org beriman kot!!dia slalu dgr aku mrapu gk tp jrg bg komen..laz2 day kt kp..dia dh smakin jaht!!haha..pengaruh rakan sebaya kot!haha..mak dia bez gla!gla sporting..lyn aku cm princess time aku tdo umah dia dlu..hehehe

ain=ibu mertuaku!!!actly..ex mama in law coz aku dh cerai ngn ank dia..hahah..
agk keibuan..org ke2 yg aku ska bercerita dlam geng..sbb dia ibu kot..bez cta kt dia!!dia neh mnja sgt2 taw wpon ank sulung!!pampered by her own mum la..
tiap2 mggu mst mak dia mai lwt dia..mentang2 la umah dkt ngn mktb..
agk jlez ngn dia!hahah

marlyn=aku la 2..xyah cta kot..byk sgt kalo nk cta..haha..

beat=manusia yg pling ska gadoh ngn aku!!penah smigu xckp ngn dia!haha
tahpepe..wpon km sekelas,sehomeroom,segeng..n byk lg la se yg len,tp km ttp selalu gadoh!haha..nwy..dia neh gila,kedekut,suka marah,kalo mrh x ingt dunia,ska backing geng aku,ska wt lwk,mnt industan,ska melalak n ska lepak dorm aku n da geng yg len..dia ja dambafens aktif yg x sebilik ngn kami sume.. dia berjawatan..bendahari agong mrsm kubang pasu neh taw!!hahah

azyan=advisor aku neh!!!org pertama yg aku ska bercerita..dia slalu paham aku..advise dia bez gk..tmbh2 bab cintan cintun neh!!smpai skunk..aku masih menggunakan khdmat dia..hahah..dia ni a little bit sensitif la..ska mjok gk..ngn reyau skali..haha..jiran aku kt dlam dorm..dia byk taw rhsia aku..rhsia pling bsar dlam idop pon dia taw gk!!huhu..syhhhh...

aidila=fasya sandha!!cntik cm fasya..tp dia cntik lg kot..kalo nk tgok dia mrh..try pnggl dia fasya..sure dia bengang..wpon muka dia sama cm fasya..tp dia anti gla ngn fasya..pling cun dlam geng la..agk gelabah kdg2 2!! n dia neh sama cm aku!!km neh pelupa!haha..n da la 1 g yg km sama..tp xleh gtaw r..
hahah..

fatinshah=harimau!!dia neh garang!!huh!!pling garang dlam geng..dia akn tego strait ja kalo dia xska 1-1 benda 2..haha..n she addicted to red!!!ska sgt kaler merah..byk gla brg2 dia kaler merah..n wpon dia grg..kdg2 dia mnja gk taw!!tmbh2 ngn mak dia..nmpk la dia mnja ngn mak dia.

ekka
=hmm..dia sat ja da ngn kami sume..dia pindah mktb time f5..she actly use 2 b my bez fwen kt mktb mula2 2..dh dia pndah..aku xda partner la..huhu..agk sdeyh la..skunk pon dh jrg contct ngn dia..kalo kt mktb lu..dia neh bez sbb slalu jd pengsponsor!!haha makanan dia bwa gla byk!!hahaha..ekka!!!miss u so much!!dkat staun gk r xjmpa dia..huhu..

nang=ahli geng yg x aktif!mula2 dlu rpt..tp lma2 jd x..nutink 2 say bout her..hmm..wpon xrpt sgt..tp km ok2 ja..hehehe

sha=4ture acauntant.dia neh mnt akaun gla!mmg gla terer..xmcm aku!hehehe..skunk dh stdy dh pon..guna rezut trial ja..huhu..agk bek ngn dia..wpon dkt laz2 baru nk rpat..ngn dia,aku leh ckp sai harry potter n novel!!kalo xda dia,mmg agk boring la coz sume geng yg len xmnt h
arry ngn novel..tp dia neh slalu emo!!hahaha

dh la kot cikit2..aku dh pnt..huhu

6 comments:

amir acap said...

ingt aku de sowg awek kat group ko ni...
hehehehe..kem slm kat die nnti ek...
nice blog...
kreatif gak ko...

marlyn said...

hahah..
yela 2..

Yon Yusuff said...

ler...aku pn lupa kwn hg yg sorg tu nma dia aidila.
dok pggil pasya senduk je~
hahaha~

marlyn said...

haha..
mst beat punya reja
senduk2 mst dia yg gtw..

fatinshah said...

ak baru baca ni ooii..tacing la gak..wateva la kannnnn tapi nnnt nak tuleh plak pasai mpa..tgok la!huhu

Marlina :) said...

mmg patot tacing pon!!! haha