stalker!hahaha

Friday, February 26, 2010

saya dah BESAR!

ya,ya, dan ya skali lg!sy dh besar[tepuk3!!].seronok3.gembira3.bahagia3.^_^

sy dh besar sbb sy dh bleh MASAK! masak dlm erti kata yg sebenar.masak yg wt org len lalu nk mkn n xsaket perot bila makan.masak tnpa tgok buku masakan..wawawawa..sgt seronok!

wpon neh bukan 1st time aku msak,tp...neh 1st time org PUJI aku msak!feeling nya sgt sronok!mcm pompuan yg dh kawen spoloh taun tp xda anak dpt taw dia dh pregnant!heeee~~
^_^

lepas neh..sku akn lebeh rajen memsak.percayalah!hahahahaha

p/s:dh bleh kawen!!yesssss!!!!hahahaha

bertukar!

lately..bila aku bngon pg ja,MESTI aku akn terniat xmw p kelas.nk wt2 saket .isyh3..tp xpenah skali pon aku ponteng!setan2 suma dh kalah menghasot aku[stakat neh la kan..hehehe].tp kan,dlm byk2 agenda setan dh rencanakan utk mnyesatlintangpukangkan aku,da gk yg aku terkalah dgn depa.'ter' ok??xsngaja..serius.sumpah xtipu.xda reja aku nk saja2 suka2 ikot ckp setan3 2..

salah 1 yg paleng srius ADALAH aku dh pandai mencaci maki+mencarut+menggunakn bahas kasar dlm percakapn seharian aku!

kalo nk dicomparekan dgn life cycle idop aku sjak dari kecik,aku jrg menggunakan bahasa 'high standard' neh.jrg sgt3.sbbnya,mak aku amtla PANTANG kalo anak4 dia guna bahasa len dr bhsa dia guna.even,abg2 aku yg lelaki pon jrg mencarut taw.apatah lg aku yg PEREMPUAN neh.tetapi, bila dh maken besar+besar+besar..xtw cna tah..berlaku gene mutation la kot kt aku.tetiba ja,mulot aku maken sdp ja melncarkan pluru2 x berpandu neh.xkesah la kena kt sapa pluru 2,jnji sgala bengang+marah+xpuas ati aku ilang!haisyh..troks!

pendek kata..skang aku xska ngn progress aku neh.sbb aku xrasa aku sdg be myself.aku rasa cm aku follow trend org r lak.xbez!so..aku sdg BERTUKAR skang!jadi marlina yg dulu.sopan lg lemah lembut[hehehehehehe]aku ttp akn menggila.tp menggila menggunakan bahasa yg lebeh sopan^_^

Tuesday, February 16, 2010

'kaktus'

aku da tanam kaktus taw.aku syg kot 'kaktus' 2.ari2 siram,clear bugs[wpon xda sgt..hehe],sembang2 ngn dia,take care psai dia,make sure air+chaya ckop n sume3 lg la.tp.....

'kaktus' jht.bila aku nk pgg dia,aku sakit.sbb kena duri dia.bila dia kena tolak lngsir,patah riuk suma,aku nk fix balek,aku kena duri lg.bila aku boring3,aku suro dia tumbuh bunga,dia xmw.hisyh..xpatot..

aku syg dia taw.tp at last,aku buang dia gk.sbb dia xpnh nk pham n syg aku cm aku syg dia..
hisyh..'kaktus','kaktus','kaktus' dan 'kaktus' lg..

p/s:miss my 'kaktus' so much