stalker!hahaha

Friday, February 26, 2010

bertukar!

lately..bila aku bngon pg ja,MESTI aku akn terniat xmw p kelas.nk wt2 saket .isyh3..tp xpenah skali pon aku ponteng!setan2 suma dh kalah menghasot aku[stakat neh la kan..hehehe].tp kan,dlm byk2 agenda setan dh rencanakan utk mnyesatlintangpukangkan aku,da gk yg aku terkalah dgn depa.'ter' ok??xsngaja..serius.sumpah xtipu.xda reja aku nk saja2 suka2 ikot ckp setan3 2..

salah 1 yg paleng srius ADALAH aku dh pandai mencaci maki+mencarut+menggunakn bahas kasar dlm percakapn seharian aku!

kalo nk dicomparekan dgn life cycle idop aku sjak dari kecik,aku jrg menggunakan bahasa 'high standard' neh.jrg sgt3.sbbnya,mak aku amtla PANTANG kalo anak4 dia guna bahasa len dr bhsa dia guna.even,abg2 aku yg lelaki pon jrg mencarut taw.apatah lg aku yg PEREMPUAN neh.tetapi, bila dh maken besar+besar+besar..xtw cna tah..berlaku gene mutation la kot kt aku.tetiba ja,mulot aku maken sdp ja melncarkan pluru2 x berpandu neh.xkesah la kena kt sapa pluru 2,jnji sgala bengang+marah+xpuas ati aku ilang!haisyh..troks!

pendek kata..skang aku xska ngn progress aku neh.sbb aku xrasa aku sdg be myself.aku rasa cm aku follow trend org r lak.xbez!so..aku sdg BERTUKAR skang!jadi marlina yg dulu.sopan lg lemah lembut[hehehehehehe]aku ttp akn menggila.tp menggila menggunakan bahasa yg lebeh sopan^_^

3 comments:

Yon Yusuff said...

mari buat sesi terapi bagi menghilangkan hobi baru anda ni.

naz said...

bertukar lah jadi naruto malas tapi cool jer haha

marlyn said...

yon:yeye!!
ang jadik doctor aku maw???

naz:naruto versi pompuan!
hoiyei!