stalker!hahaha

Monday, September 13, 2010

sinari lebaran[pinjam sat naaa tv3]

marilah kita menyinarkan lebaran kita ya kawan2.sambutlah seruan tv3!hahahaha.xpasal ja kan p promote tv3.nnt habes tv-tv laen jeles.ahhhh..sudah..aku dah stat nak merapudana la plak..haisyh...=,=''

raya tahun neh is totally,absolutely sucks!
hahaha.psiko ja kan.org time raya la suma pakat nk menggila.ceria2 suma kan.tp aku saja ja nk wt pelik sket.nak jadi speacial.huahaha.aku mls gila nk beraya.mcm ngn pa g.awt cuti lama sgt xtw?bagi cuti 2,3 hari dh la.cuti lama2 nnt otak jemmed taw dak?haisyh.xpuas hati betoi la!taun depan kena p komen kt mpp la.suro cut cuti raya!huahahaha

seb bek la da penyelamat.yang menyinari balek lebaran aku[chewahhhh]ala2 superhero gitu.tanx dude.u ols mmg superb lah! nad.fatin.alia.hana.nadia.wanfathin.azwan.izzwann.syahmi. [aku dh mention suma nama kan?]thanks weh.wt aku happy.gelak terbahakbahak tgok perangai sorang2.paling xtahan bila nadia ngn izzwann bukak buku lama plak kan.xleh blah.aku kawenkan ampa 2 baru taw kot..huahahaha:)

and tiba2,aku rasa ampa suma mmg worth 2 fight for la.mmg xsia2 kan ikot ampa harineh.at least,aku bleh cheer up.lupa segala probs remehtemeh aku 2.hahahah.

p/s:and my raya is totally,absolutely sucks!

but later,got SUPERHEROES be the knight in shining armour and save my raya
*glad*
:D






Thursday, September 9, 2010

hahaha.macam bodoh

macam bodoh ja.SERIUS.aku rasa x sabar2 nak balek usm n nk melancarkan perang kat orang yg bertanggungjawab buat aku rasa MACAM BODOH neh.huahahaha.

SERIUS neh!aku xmaen2..oh leya,ang kena tolong aku!hahaha..wpon aku taw ang xkan baca blog aku neh[sbb ang xdak blog]tp..xkesah la.aku lantik ang jd partner aku!SERIUS

dr mood tgah bersedeh sedehan kan,tiba2..di ptg2 raya neh,aku dpt 1 semangat!ohyeah!rasa mcm dh normal balek.hihihihi.thanks to fb!sbb merevealkan segala benda.teknologi mmg bagus lah!hebat!

ohyeah!usm.wait for me!!

p/s:selamat hari raya maaf zahir batin!~_~

Tuesday, September 7, 2010

kurang cerdik

aku rasa la kan,aku neh kurang cerdik SIKIT la..
bukan nya pa.cakap berbebelitbelit mcm ulaq sawa ja kan.dok maki2,kutuk2 org tp bila sekali 'dia' msg..erk..terkaku tros.cair tros.xjadi marah.makihamun terbang p mana xtw.cait..poodah!ckp xserupa bikin..kinda stupid la marlin..hahaha[gelak kuat2 kt diri sendiri]

pas2 kan,boleh plak p balas dgn nada yang sopansantun lemahlembut mcm nothing happen.padahal,sebelum 2,beria ja ssn ayt dalam kepala.nk melancarkan hujan peluru berpandu la.KONONNYA...asparagus betoi...huahaha[gelak lagi kuat dr tadi]

p/s:rasa mcm kena p jumpak pakar jiwa ja.wayar betoi.




Monday, September 6, 2010

ok fine~

aku sedeh sket la lately.kuceng aku mati.serius sedeh.mati depan mata lak 2.kena langgar ngn KERETA ayah aku.wattodo.dh ajal dia.tp aku reyau gk la.cover2.sbb xmo abg n adik aku nampak.kang depa ingat aku neh buang tabiat pa plak kan.org mati xreyau.kuceng mati boleh plak p reyau.beria ja kan.hoho.aku pon xdak reason napa aku reyau.maybe sbb mmg aku tengah sedeh,then,tup2,kuceng plak mati.ala ala sudah jatuh ditimpa tangga plak kan.

aku sedeh!serius sedeh.pasal kuceng 1.pasal someone neh 1.bukan takat sedeh dh skang.neh mcm dh masok fasa bengang-meluat-rasa mcm nk sepak terajang that someone! apa dia ingat dia bagos sgt boleh ckp tipu kt aku lepas 2 lepas tangan blah ikot suka hati dia kan.WITHOUT EXPLAINATION!dia ingat aku neh patung boneka xdak perasaan ka?maw makan sumpah merana seumo hidup dia neh!at least la kan,say sorry la brother.dh wt salah kan.lelaki mmg diwujudkan untuk menyusahsengsarakan hidop prempuan ka?waddeh....haisyh..kurang gk pahala posa aku.

tekanan sket la.dari aku sukasayang agk gila nakmati kt dia dh tukar jadi bencimeluat gila nakmampus!hoh!boleh berambus dari hidup aku sekarang.don't you ever to come back ya sayang...penegasan kt cni ya..:)

p/s:don't you ever try to mess up with my heart if you are NOT GOOD ENOUGH to do so. SEDAR DIRI sikit