stalker!hahaha

Monday, September 6, 2010

ok fine~

aku sedeh sket la lately.kuceng aku mati.serius sedeh.mati depan mata lak 2.kena langgar ngn KERETA ayah aku.wattodo.dh ajal dia.tp aku reyau gk la.cover2.sbb xmo abg n adik aku nampak.kang depa ingat aku neh buang tabiat pa plak kan.org mati xreyau.kuceng mati boleh plak p reyau.beria ja kan.hoho.aku pon xdak reason napa aku reyau.maybe sbb mmg aku tengah sedeh,then,tup2,kuceng plak mati.ala ala sudah jatuh ditimpa tangga plak kan.

aku sedeh!serius sedeh.pasal kuceng 1.pasal someone neh 1.bukan takat sedeh dh skang.neh mcm dh masok fasa bengang-meluat-rasa mcm nk sepak terajang that someone! apa dia ingat dia bagos sgt boleh ckp tipu kt aku lepas 2 lepas tangan blah ikot suka hati dia kan.WITHOUT EXPLAINATION!dia ingat aku neh patung boneka xdak perasaan ka?maw makan sumpah merana seumo hidup dia neh!at least la kan,say sorry la brother.dh wt salah kan.lelaki mmg diwujudkan untuk menyusahsengsarakan hidop prempuan ka?waddeh....haisyh..kurang gk pahala posa aku.

tekanan sket la.dari aku sukasayang agk gila nakmati kt dia dh tukar jadi bencimeluat gila nakmampus!hoh!boleh berambus dari hidup aku sekarang.don't you ever to come back ya sayang...penegasan kt cni ya..:)

p/s:don't you ever try to mess up with my heart if you are NOT GOOD ENOUGH to do so. SEDAR DIRI sikit

8 comments:

naz said...

dpn mata tak sanggup tu kesian

nur 'afifah :) said...

knp mrah2 ney marlyn..??

marlyn said...

naz:sedeh2..trauma sket..huhu

marlyn said...

nur 'afifah:kena tipu.dgn org yang kita pcaya..patot marah kan? :(

ainina said...

alalo baby nih! haha! laki nih memang suka test power. kita kan power rangers! oyeaahh!

marlyn said...

hahahaha..mmg2!setuju2!
kureng punya kaum

ainina said...

marlyn waayyyaaaaa!!!

marlyn said...

diammmmm!!!!!
hahaha