stalker!hahaha

Tuesday, October 19, 2010

thanks :)

saya terasa.saya sedih.saya merapu.saya jadi gila.saya mereng.saya mengadu.saya menangis.saya lega.saya ketawa.terima kasih kawans :)

p/s:kita baru kenal,baru rapat,tp apa yang awak wt,wt saya terasa macam.......err..xdak perkataan nak express..thanks :)

Wednesday, October 13, 2010

ter ASA

ehem2..uhuk2..terbatukbatuk aku time nak tulis entry neh.maklumlah,dah besawang blog aku neh.lama x jenguk2 kt cni.hoho.my bad.banyak reja la.hehehehe.bajet bz cam yb plak kan.serupa da projek besaq ja gaya.padahai,baru first year!kuang kuang kuang.stop it marlin.reja dok bajet x tentu hala ja:)

aku tulis neh bukan nya pa,just nak lepaskan keteRASAan aku neh ja.actually,seriusly,aku sedeh sbenaqnya neh.aku terasa dengan errrr...xperlu di mentionkan nama-nama mereka kt cni.aku taw,blog aku neh pon depa2 2 xpenah baca,n kalo aku tules neh pon,depa xtw,tp xpayah lah nak promote nama2 depa 2.ehehehe.opppsss...terHAPPY plak.

ok2..kembali kpd mood sedeh.taw x,sgt lah terasa bila aku terserempak dgn org2 yang USED to ada skali ngn aku,lepak sekali ngn aku, tengah lepak2 or sembang2 or pa benda lah depa wt kan tanpa pengetahuan aku.hoho..tersentap aku sat.ok fine...maybe aku salah sangka or silap pkiaq or whatsoever la kan..tapi xtaw lah,aku ttp terasa gk.aku try gk sedapkan hati sendri,maybe xdak mngena ngn aku ka,but,aku terasa gk.hurm..

aku sensitif kot kan..maybe laaaaa..tp xpa..wt la pa ampa nak wt.aku dah mls nk amek kesah.pasneh,nak gtw sudah,xmo gtaw pon xpa.aku neh bukan penting pon kan.xdak function pon dlm organisation 2.aku xdk,bleh ja carik pengganti yang len kan.aku bukan penyeri dalam group 2 pon.go on la dengan group ampa,lepas neh,kalo da reja,baru mai cari aku.xpa,aku xkesah.lepas dah settle,ampa boleh la p bersukaria xyah gtaw aku.aku xlayak nak join ampa pon.aku xdak function.wat menyemak ja.

p/s~ :'(