stalker!hahaha

Wednesday, February 9, 2011

kembali bersukan?

assalammualaikum:D

aha! hello everybody! :) nampak tak tajuk kat atas tu. nampak kan? ehem ehem! nak buat pengakuan neh! saya dengan ini, sukacita mengumumkan bahawa saya sudah kembali ke arena kesukanan :) hahaha. poyo ja.

tapi perlu la poyo poyo neh. sebab tengah eksited neh. hahah. bila pikir pikir balek, memang dah lama gila aku tak bersukan secara serius dan berterusan. last time rasanya time form five dulu kot? tu pon time awal tahun ja. pastu, mula membina lemak(walaupun xseberapa)

thanks to mell :) haha. takleh sebut nama betoi nanti dia perasan. hahah. dia yang boleh dikatakan pencetus semangat gak la. orang kalau dah stop buat something, nak start balek susah tau! tapi taktau la dia jampi apa kat aku sampai aku sanggup turun ke padang balek ;)

memang la syok maen maen neh. tapiii... aku takot kulit aku jadik GELAP! wuhuuuu. takdak orang nak pasang bumbung kat stadium usm tu ka? haisyhhh...

p/s:nak sambung buat tutor. saja buang masa conteng conteng belog sebab boring sangat taktau nak jawab tutor :D

8 comments:

Amanina said...

kulit sy gelap mungkin sbb banyak bersukan la kot. dari drjh 3 lagi. ahahaha

Marlina :) said...

hahaha. sy mmg dah lahir2 pon dah xbrapa cerah. pas2 maen panas plak. mmg xpenah cerah la :)

naz said...

montok lah u lepas ni haha

Marlina :) said...

manada. menten slim ja.aha! :)

Indiana Johnny said...

I like... :)

Marlina :) said...

like? sebab da maksud tersirat ka? hahah

Indiana Johnny said...

ok...hobi aku suke like2..jer..keh3

Marlina :) said...

hahaha. okkkk