stalker!hahaha

Monday, February 14, 2011

mangsa 'kekejaman' 14.02.1011 :D

mangsa:

Rozailia Nabila Ramli :)

sebab menjadi mangsa:
~hari ini merupakan hari lahir beliau
~kawan kawan beliau dah tak dak reja laen, eksited nak pekena orang :)

penyerang utama

tiga orang mastermind
ehemmm..pemilik blog yang comel dan rakan rakannya, linda ngokngek + shada bongek :)
hahaha

tidak dilupakan para pembantu yang juga memeriahkan suasana:

hajar + shahara :D
(sila focus kepada 2 orang yang bertudung hitam yang menghadap camera)

babak 1:
~penyediaan bahan bahan speacial untuk meyambut ketibaan detik 12 tengah malam
~idea asal datang dari roomate mangsa sendiri(kejam punya roomate!)
~ajk pelaksana terdiri daripada kawan kawan baik mangsa sendiri(kawan tak leh pakai!)

bahan bahannya:

campuran segala jenis makanan
(sila focus kepada selipar pemilik blog yang cute macam tuannya. ahaha )

biskut shada yang ntah dari tahun bila dia simpan.

colour menarik,bau menarik, rasa? hahaha.

gaya bakal surirumah sejati :)

hasilnya:

nampak macam menarik ja kan?hahaha
(sesi naek bakul angkat sendiri )

babak 2:
~mangsa yang sedang tidur nyenyak(kerek kan?time birthday nak tidoq pulak)dikejutkan dengan treatment facial menggunakan bahan bahan di atas.
~linda yang terlebeh eksited (padahal mula mula penakot nak mampos) dah jadi macam orang gila. bukan setakat muka, habes segala bantal dan cadar mangsa dikerjakan oleh beliau. (after this, beware! linda easily can change to excited state)
~mangsa yang sedang sedang mamaimamai dikerah ke toilet untuk membersihkan muka.
~ajk pelaksana seterusnya,hajar, sedang menanti dengan lebihan bahanbahan di atas untuk disimbah ke arah mangsa
~malangnya(mangsa neh agak bijak orangnya) mangsa dapat melepaskan diri. cehhhh
~pemilik blog neh terus jadi histeria terjerit jerit sebab geram dan memikirkan stok nesvita dan milo beliau sudah menjadi siasia(nasib baik dah nak expired =,=')

babak 3
~mangsa sudah membersihkan diri(kesian, baru ja dia mandi tadi)
~aktiviti kurang berfaedah malam ini dihabeskan dengan acara kejar mengejar bersama icing cupcakes
~penat =.=''

cupcakes comel!

huruf 'u' accident.sepatutnya jadik 'i love u'.. huaaaaa... dah tak cantek :(

cupcakes yang comey macam orang yang beli. ahahaha

to leya:
happy birthday! hahaha. sorry tak gempak sangat pon sambut birthday ang. last minute punya planning. aku ingat ang tak dak kt usm malam neh. salah paham :) and please, tolong jangan balas dendam. ahahaha. tak baek weh! sorry jugak bagi hadiah yang takseberapa tu. pakai taw! jangan takpakai! kalau tak, aku merajuk sebulan! :p

saranghaeyo <3

saja nak menayang muka freshie. ahahaha :p
(time orentasi)

p/s:taksabar nak tunggu birthday linda ngokngek! :p

6 comments:

Indiana Johnny said...

Baeknyer korang....aku habes terok kena lempaq kt dalam tasek kolej kediaman 12 UM dulu2....hadoyaiii....celaker nyer member

si mangsa ^ ^ said...

haha..ak yg bijak!ak ske statement 2..hehe..ak syok ar mlm td..bes pe..rumate ko siyes gle..ak xsbar tggu mggu dpan..hahaha*gelak setan*
anywy,thnx marlyn 4 everythng..baju 2 jgn rsau,ak mst pkai pnye..ak kwan yg pndai mghargai..cewah..haha..anywy thnx!luv u! =))))

Marlina :) said...

joni: hahaha. member ang mmg celaka. kahkahkah. aku bukan nya pa, tasek harapan 2 jauh sgt dr rst. xlarat aku nak heret minah neh. kalo x, lama dah buat. huahaha

Marlina :) said...

LEYA: heheheheh. welcome. balasan nya, time besday aku sambut dgn cara terhormat k? heee :)

si mangsa ^ ^ said...

cara terhormat??oh,mstilah tidak..ko akn mnjdi mgsa pling trok sbab ko pling last antra kte 4 org..hati2 marlyn..jgn smpi tdo xlena mkn xknyang sbb pkirkn ape yg bkal kteorg bwat..hahahaha

Marlina :) said...

xpa.aku da pendinding. xtakott.. wekkssss :p