stalker!hahaha

Wednesday, February 2, 2011

saya nak jadi blogger yang active!

waaa..rasa macam dah lama gila tak update kat blog neh!serius, rindu gila nak mati! hahahaha. rasa macam dah buruk gila bila aku tengok blog sendiri.grrrr. geram tengok blog orang lain semua comel comel ja. jeles! nak edit blog pon dah rasa janggal.sebabnya? sebab dah lama sangat tinggal. dah tak uptodate dengan dunia blog dah. hohoho

so, azam baru aku, nak update blog sekerap yang mungkin macam zaman dulu dulu. harap harap menjadi. hahah. sebab aku dah tak ingat dah berapa kali aku berazam macam neh. banyak kali dah. tapi semua terbengkalai ja. haha. sekian blog neh. eh2. typoo. kesian blog neh :)

mula mula kan, aku ingat nak terminated ja blog neh. buat blog baru seiring dengan azam baru. tapi kan, bila pikir pikir balek.kesian owh kat blog neh. dia dah bersama dengan aku lama dah. kongsi susah senang semua. tak kan la aku nak tinggalkan dia macam tu ja. haisyhh..aku memang tak boleh buat cam neh. nak wat camna, aku dilahirkan sebagai seorang yang sangat setia! kahkahkahkah.

so,readers..pray for my kesungguhan kali neh. hehehe. harap harap menjadi :p

p/s: tak sabar nak active berblogger kembali!