stalker!hahaha

Saturday, February 19, 2011

tekanan

hello para pembaca yang MASIH sudi membaca entry yang tak seberapa neh :)

hurm.straight to the point. aku rasa macam under pressure la hari ini. sepatutnya kena lega sebab test biochem yang 'senang' gila tu dah habes. pastu, dengan nak pegi family day(bersukaria) lagi. sepatutnya aku tak patut lansung rasa tekanan.

TETAPI!

aku tetap tertekan :( disebabkan oleh LINE WIFI MACAM TAK BAGI AKU ONLINE JA :(((. dah la jadik kat laptop aku ja. huaaaaaaa :'( aku hanya boleh online bila dah pukol dua tiga pagi. tak adil! ingat aku kelawar hapa nak stay up sampai dua tiga pagi tunggu line secure connected and boleh access internet. tengok roomate aku bersukaria ja online anytime. siap gelakgelak lagi time tengok video si lutfi comey tu. jelesssss =,='

laptop aku ada masalah? hisyhhh..rasa macam tak(ayat takleh terima hakikat). eh,tapi betoi hapa.kat rumah ok ja aku guna. grrrrr.. kat sini pon ok jugak tapi under certain condition ja. mengada! kalau takboleh terus kan senang. senang aku nak pegi repair. neh tak, time aku nak pegi repair, time tu la tibatiba dia ok line laju nak mati. hurmm. penat :(

nak balek rumah! huaaaa. rumah best. sini tak syok.homesick!

p/s:eh?aku rasa macam aku dok penang.tapi awat susah nak balek macam dok sabahsarawak ja :(

2 comments:

Amni said...

hahaha..... saya orang sarawak.. saya balik amcam la saya naik bas... itu kakak saya cakap.. hahahha...

Marlina :) said...

hahah. lagi tragis!