stalker!hahaha

Saturday, March 19, 2011

bila dah lama =,='


jari sakit macam nak tercabut :(

assalammualaikum :)

sapa sapa kat sini yang pernah maen bola tampaq? tak pernah? oh. tak pa. lepas neh pi try maen dulu. pastu baru mai baca entry aku neh. baru feel sikit. hahaha. hanya orang yang pernah maen benda alah neh ja yang akan taw masalah aku sekarang neh.

actually, aku neh bukan atlet bola tampaq. aku tak reti pon nak menampaq nampaq neh. aku reti maen sambut baling tepis bola ja. sinonim dengan bola jaring la. ok. perempuan tipikal. yes. aku memang perempuan tipikal. tak dak yang speacial pon kat aku neh :)

tapi, tak taw la. tiba tiba berminat lak nak maen game neh. sebab bola jaring ramai sangat yang nak maen dan semua terer terer dan TINGGI, aku beralah la. memang la bukan first time aku maen bola tampaq neh. first time aku maen time form three dulu. time tu jadik simpanan ja la. serius! aku memang tak terer lah!

dalam tak terer tak terer tu pon, aku tiba tiba gatai nak pi maen gak. eheh! besa la. manusia memang camneh. haha. first time aku pegang dan maen bola tampaq lepas bertahun tak maen, maw lebam dua dua belah tangan aku macam kena dera. serius aku terkejut habaq ang. dulu time muda muda aku maen pon tak teruk camneh. maybe aku dah lama tak maen. so, urat dah jadik lembik kot? kena bantai sikit ponnn, mengada ja lebeh.

tapi sikit tak sikit sangat la. maw seminggu gak baru ok. orang nak pegang tangan aku pon tak boleh. sakit gila. nak pakai baju long sleeve pon susah. tak pakai kang, tangan dah buruk. sob sob sob.seb bek boleh menulis g. kalau tak, mc seminggu r. ehehe :) errr... awat boleh menulis tak taw? nak mc!!!!

pastu, baru baru neh, p maen lagi!(tak reti serik) kali neh, jari aku lak jadi mangsa. aku try nak set bola. jari terkepak. auchh. sakit wei. tapi macam biasa. sambung maen balek. balek umah. jari dah start bengkak. selamat tangan kiri punya jari. haihh.. tak leh mc lagi! tapi sakit sampai sekarang kot. pi mengurut pon tak baek baek lagi. hurmmm.. aku nak maen la. tak maw la injured injured neh


nak lompat tinggi tinggi macam perempuan berbaju merah :)


p/s: awat makin tua, aku macam dah tak leh nak bersukan dah eh? :(

4 comments:

fatinzabidi said...

jum main esok? heeeee.
bajet 1 u..

Marlina :) said...

hahaha. jom jom! ang turun usm la. ehehe :p

Amni said...

pernah main masa matrik.. tu pun sebab kena paksa.. haha

Marlina :) said...

hahaha. ok la 2. tp terok kan game neh? kena ada minat baru leh maen :p