stalker!hahaha

Friday, April 22, 2011

Kenapa Exam Perlu Wujud?

tensionnnnnnn gila :(

Assalammualaikum

Serius aku tension hari neh. huwawawa. Tak tau la pasai pa. Tiba-tiba rasa macam nak merajuk. Pastu rasa macam nak suruh orang pujuk. GILA! Aku nak merajuk kat sapa? Dan yang paling penting, sapa la yang teringin nak pujuk aku? Aiseh. Neh tak laen tak bukan, exam lah punya pasal!

study punca utama tension :(

Grrrr. Time exam ja hormon aku jadi tak betoi kalah orang period neh. Hari kedua exam pi wat benda errr... kurang bijak lagi! Boleh pulak tak bawak kalkulator time paper inorganic chemistry. Gila! Nak menganga hantaq kertas kosong ka Cik Marlina oii!

Lepas tu, ada la orang tu, dia tak wat salah apa pon, tiba-tiba aku nak tacing-tacing segala alam kat dia. Whatthe? Demam ka Marlina? Sasau ka? Ka ang angau? Hahahaha. Rasa-rasa macam yang last tu kot. Angau kat seseorang yang tak patut diangau-angaukan. Parahhh!

Tapi tak pa, tunggu ja final paper. Nanti normal balik lah neh. Biasalah tu. Time tengah tension ada orang care. Memang wat aku syok sendiri laa. Tu yang bila dia wat bodo aku rasa macam nak hempuk kepala dia dan cakap, tolong care lagi kat aku boleh tak? Aku dah nak tersuka kat ang neh. Baik ang bertanggungjwab lekaih! Hahaha. Mau dia lari ketakutan kalau aku buat macam neh.

So, kesimpulannya, tak jadi la nak suka kat dia. Hahaha. Rasa macam benda neh tak patut muncul ja. Wrong timing kot. Bukan suka betoi. Terpedaya sebab tengah tension. Sekian :)

p/s: tapi serius dia sweet. ehehe :p

No comments: