stalker!hahaha

Wednesday, May 25, 2011

Nur Kasih

rasa annoyed kat somebody tapi mood still ok lagi :)
Assalammualaikum !

Perasan tak sejak akhir-akhir neh, orang selalu ja cakap pasal cerita neh. Baik di TV,Blog, Facebook, Twitter mahupun dalam percakapan seharian. Even time aku tengah tulis benda alah neh pon, aku dengar iklan pasal cerita neh kat TV.Haisyhh.. Kalau la sekarang bukan musim cuti, aku rasa la kan, aku dah sampai dah kat GSC Queensbay dah neh.

tiz cantik kan? hahaha

Seriously, Nur Kasih The Movie adalah filem Melayu kedua yang aku rasa excited nak tengok. Hahaha. First, of course la Lagenda Budak Setan kan. Memang tak leh lawan la. Cerita tu aku layan novel dia dari zaman sekolah lagi. Nur Kasih ada novel? Tak dak kan.. Hahah

Apa yang special nya cerita neh sampai aku sanggup tulis blog neh? Actually, dulu, serius aku tak teringin pon nak tengok cerita neh. Waktu zaman matriks dulu, setiap Jumaat ja, mesti kecoh punya bilik TV dengan cerita neh. Aku siap kutuk-kutuk lagi kot. Hahah. Apa yang best sangat la cerita neh tak tau.

Balik rumah, adik aku pulak dok sambung cerita cakap Nur Kasih best la, hero hensem la, heroin cantik la, blablabla.. Whatever! Aku dengar ja la time tu. Layan tak pon. Adik aku kutuk pon aku wat tak tau ja.

Tiba-tiba, bila cerita neh difilemkan, aku pon tak tau kenapa tiba-tiba aku jadi excited kalah adik aku neh. Serius pelik! Maybe sebab aku tengok video clip theme song dia kot. Tengok video clip pon dah rasa sedih.. Kalau tengok filem terus? Hahah. Tak tau la. Double triple sedih la kot? Hahaha. Tu yang aku teringin sangat nak tengok neh!

Errrr..masalahnya sekarang, bila,di mana dan dengan siapa aku nak tengok cerita neh? Rasa macam nak kena tunggu adik aku habes orentasi, lepas tu heret dia terus pegi Jusco. Haha. mesti dia berterima kasih kat aku nanti sebab tolong dia release tension lepas dia orentasi. Kan3? Ehemm.. Bijak jugak aku neh! Hahah. Nak lagi gempak, heret dengan mak aku sekali. Ayah pon! Satu family la senang! Hahah

p/s: harap-harap sempat tengok kat movie theater cerita neh!

No comments: