stalker!hahaha

Wednesday, May 4, 2011

Tak jadi keluar....

neutral. kosong
Assalammualaikum :)

Selamat pagi! Eh, silap! Selamat tengah hari :) Dah pukul satu rupanya. Hahaha. Apasal rasa macam pagi lagi neh? Pukul satu tapi kat rumah lagi. Semalam rancang pukul 11 dah nak keluar. Ini maknanya, aku tak jadi keluar la. Hahahahaha. Eh, silap mood. Huhuhuhu :(

Mengada teruk! Hahaha. Cilok ayat coursemate aku. Kehkehkeh. Aku agak semangat la nak keluar hari neh. Siap suruh Hana mesej aku. Mesej ja. Tak perlu kol sebab aku senang terjaga. Suruh dia mesej sebab takot jugak pukul 11 aku masih terbongkang atas katil lagi. Dan memang aku masih lagi terbongkang time dia mesej. Pukul 10 kalau tak silap aku. Suro siap and siap cakap dia pon baru bangun. Haha. Dua-dua pemalas bangun lambat!

Tapi macam biasa, aku bukan jenis bangun tidur terus pegi mandi. Aku kena ada time bergolek-golek atas katil, mengelamun dulu, baru feel nak bangun. Haha. Tengah-tengah layan perasaan tu, tiba-tiba fon berbunyi. Eksaited sat kot-kot secret admirer mesej ka. Tengok-tengok Hana lagi! Pesal lak budak neh. Tak kan dah siap. Magik!

Rupa-rupanya dia nak cakap kami tak jadi keluar sebab Laily and Fatin ada hal. Tak leh nak hang out hari neh. Tak kan nak keluar berdua? Tak best la kan? Hurmm.. Tak pa la. Aku ikut ja. Lagipon cuti masih panjang :)

So sekarang, tengah tunggu Pakcik/Abang Streamyx datang rumah setting wifi kat rumah aku. Dari dulu lagi masalah. Tension aku!

p/s : aku dah start rasa boring yang melampau. hahaha. nak tidurrrrrr ja la pasneh :)

2 comments:

fyqa said...

cik marlyn,tlgla jgn jadikan tidur hobi terbaru anda.hehehek

Marlina :) said...

tidur tu hobi lama dah la. sejak dr dalam perut lagi :)