stalker!hahaha

Monday, June 20, 2011

penat la bila deal dengan benda yang relate dengan hati. orang terasa hati, orang merajuk dengan aku. haihh.. aku pon reti terasa jugak. aku pon reti merajuk jugak. tapi kenapa aku boleh setel down benda tu sendiri. tapi kenapa orang dengan aku tak leh buat macam tu. bukan aku tak pernah terasa hati. pernah ja. tapi tanpa orang tu tau aku terasa dengan dia, aku dah ok dah.

penat la macam neh. aku jaga hati orang. cuba sedaya upaya tak mau susahkan orang. tapi aku end up, sakit hati sorang sorang. serius aku dah penat. nak mengamuk, aku tak reti. nak buat bodo, rasa bersalah. nak mintak maaf, taktau nak wat macam mana. and dah try pon,tapi tak dak respon. sedih tau! :'(

aku bukan kuat sangat pon. haha. bajet kuat. tapi bila sorang sorang nangis jugak. haha. tulis entry pon tak tau la apa sebab nya. tengah bercelaru sekarang. aku rasa aku perlukan masa la nak kenal hati sendiri. aku rasa, macam aku tak kenal ja hati aku macam mana. hahah. sebab tu selalu cakap benda yang lain lain.

aku rasa banyak benda yang dalam hidup aku berubah sebab nak jaga hati orang ja. kadang kadang rasa nak abaikan semua orang, pikir diri sendiri ja. hmm.. sebab kalau jaga orang sini, orang situ dan sana kena jaga jugak. baru adil. dah tu, aku? sapa nak jaga? hahah. kan dah cakap, last last, aku yang terabai.

sebetolnya, aku sendiri pon tak paham dengan entry yang aku tulis neh. haha. tulis tanpa berfikir. memang kuar straight dari hati aku. serius. aku penat main dengan hati neh. aku takut. sebab aku rasa hati aku dah tak cukup kuat untuk terluka lagi. haisyh.

p/s:tiba-tiba rasa macam tulis entry gila. hahah

6 comments:

ainina said...

okay aku baca sampai habis! bak kata iklan "IKUT SUKA U". Btw you're a good friend okay!

Anonymous said...

ala, besa la tu. Sedangkan mulut org pon bukan bleh tutup, ni kan hati org. boleh je kita jaga hati org, tp pada2 la. kita pon ada hati kita sendiri. jaga hati kita dulu, bru bleh jaga hati org. Smile always...

fatinshah said...

tak yah main kalo penat.HAHA

Marlina :) said...

ainina: hahaha.. waa.. aku berjaya wat ang baca entry aku sampai habes! neway, thanks. ang kawan yang baek jugak :)

anonymous? : tq :)

fatinshah : memang tak mau maen dah pon. haha. ngek la budak neh!

Skipper Johnny said...

Jiwa kacau ke hape... cik malen...huhuhu

Marlina :) said...

agak kaco laa