stalker!hahaha

Tuesday, August 16, 2011

relaxed :)

Assalammualaikum!

Hey hey! Mood terlebih relax hari neh. Hahah. Semalam dah dapat ubat. Lepak tepi pantai. Bersembang pasal semua benda. Bercakap pasal semua benda. Semua. Rahsia besar, rahsia kecik. Dah tak jadi rahsia. Dari sakit kepala macam nak meletup sebab pikir pasal masalah, tiba-tiba boleh hilang. Dari otak serabut, semak, sekarang dah lapang, lega :)

Betul orang cakap, kadang-kadang, sesuatu benda tu perlu diluahkan. Jangan simpan sorang-sorang. Barulah beban tu tak terasa berat sangat. Kan? Hahaha. Terapi yang sangat simple. Just bercerita. Bercerita kepada yang ikhlas nak mendengar. Tak perlu nak nasihat, tak perlu bercakap. Mendengar sahaja sudah lebih dari cukup :)

Terima kasih. Tiba-tiba terasa wujud rumah kedua pulak. Hahah. Selalunya, kalau serabut, terapi paling senang, balik rumah, tengok rumah, tengok family, tengok kucing, masalah hilang :)

Sekarang, boleh consider lepak tepi pantai untuk buang masalah kalau rasa-rasa macam tak boleh balik rumah. Eheheh. Lepas geram/stress/tekanan. Tiba-tiba rasa bangga stay dekat penang yang banyak pantai. Eh? Dah keluaq topik. Hahah

p/s : terima kasih lagi sekali :)

2 comments:

IkmalHisyam said...

kibarkn jalur gemlang d blog anda...
http://ikmalhisyam-myworld.blogspot.com/2011/08/segmen-kibarkan-jalur-gemilang-di-blog.html

amy amiza said...

syok la depa ada org dok dekat2 bleh cerita2, lepak2 tepi pantai...