stalker!hahaha

Sunday, August 21, 2011

Twenty :)

permulaan :)

Assalammualaikum!

Selamat Hari Lahir yang ke-20
Ahmad Azmer bin Meerasa
:D

Sorry. Tak da kek. Tak da suprise yang gempak-gempak. Tak da hadiah hebat-hebat. Boleh spend time ja, belanja makan, bagi key chain, ajar buat bintang, karaoke, eh? banyak jugak eh benda kita buat. Hahah.

Thanks for everything dear. Errr...tiba-tiba wordless. Hoho. Segan nak tulis. Kindly check your inbox eh. Ahahahah :p

p/s: next year kita buat lagi gempak-gempak eh :)

17 comments:

Anonymous said...

haha.. Thank a lot my Love.. really appreciate it.. HAPPY with u.. :)

Marlina :) said...

anonymous? grrr.. kes x edit emel kat blog lagi la neh! haiyoo.. pemalas nya laki neh. haisyhhh

p/s: lupa nak cakap, you're most welcome syg. hahah

nurlisa kamal said...

huyooo...ada laki stail xgtau member habaq heangggg~

haha..babe...lama tak update kat aku nih!

selamat berpuasa and eid mubarak! ^_^

IkmalHisyam said...

ewwwww

Marlina :) said...

my dear lisa: bukan tak mau habaq. takot la nak kecoh2. takot jadi macam yg lepas2. ehehe

neway, selamat berpuasa jugak!

fatinshah said...

tudia tudia.untunglah ada yang sayang :)

Marlina :) said...

ikmal :xyah nak euwww euwww sangat laaa...

Marlina :) said...

fatinshah : hahaha... no komen no komen

Nurul Aini said...

nak join ikmal cakap lak..euwww...euww,,,haha,,,happy belated birthday gak kat MR B ye..haha..:)

Marlina :) said...

kak aini: xpayah nak join join sgt la.. hahah. ok2. MR B xleh blah... haha

Nurul Aini said...

hahaha...korang nak kenakan akak x leh...haha..selamat akak..terpelihara dr gosip liar...hahaha...MR B k pe..hg nak Mrs apa?

Marlina :) said...

nama saya dah cukup comey dah. xmau mrs len dah. hahaha

ai-ni-na said...

pewwwittt! happy birthday marka marlina!

Marlina :) said...

hahaha. ai-ni-na.. style habaq ang

Ahmad Azmer said...

aikk.. apa plak Mr B ni kak aini.. haisy2..

Marlina :) said...

MR Buncet. haha

Ahmad Azmer said...

hahaha.. amboih Mrs T ni.. haha..