stalker!hahaha

Friday, December 21, 2012

Sensitif

Assalammualaikum

Sedih. Kena marah. Dah la baru sihat. Actually tak sihat sangat pon. Sakit lagi tapi saja kuatkan diri sendiri. Tak nak layan sangat. But end up, hati sakit, badan yang dah nak sihat pon sakit balik. Peritt.. Tak boleh tido..

Orang sakit memang selalu over sensitif. Yela.. patotnya kena rest tapi p buat keja jugak. pastu kena marah. Hilang semangat, hilang kekuatan. Dah la drive tadi macam apa ja suma benda aku tak nampak, semua benda aku nak langgar. But, nobody cares. Maybe kat sini bukan tempat aku.

Perlu penjagaan rapi dari orang yang betul2 memahami dan menyayangi.

p/s : maybe disisi dia pon bukan tempat aku...

Wednesday, November 28, 2012

Kembali menulis

Assalammualaikum

Out of blue, tetiba hari neh dapat mood nak berblogging. Mungkin sebab aku rasa menulis lagi best dari bercerita. Oh, rindu nya dekat kawan-kawan lama. Pendengar yang baik dan setia. Miss my old time. Bila aku boleh bercerita tanpa rasa bahaya.

Memang betul, benda yang paling jauh dengan kita ialah masa yang dah berlalu. Tolong kuatkan aku untuk beberapa ketika saja lagi. Tak lama dah pon nak bergelar student undergrad USM. Tolong kuatkan aku. Aamiin :)

p/s: thanks to him, always be there in every ups and downs :)

Sunday, June 10, 2012

Terasa

Assalammualaikum :)

Just nak cerita yang aku sedih sangat sangat. Tapi aku tak tau nak luah macam mana. Sekarang semua orang tengah sibuk nak final. For sure depa malas nak layan.

And the only person yang selalu layan aku adalah orang yang buat aku sedih hari neh. So sorry dear. Ambil masa nak recover kali neh. Aku terasa sangat sangat. Perlukan masa untuk menyendiri. Berfikir sedalam dalamnya.

Mungkin lepas neh akan dapat solution yang mungkin perit untuk diterima tapi untuk kebaikkan bersama. Hmmm... Dah cuba sedaya upaya. Tapi entahlahh...

Aku perlukan banyak masa untuk berfikir. Harap memahami..