stalker!hahaha

Friday, December 21, 2012

Sensitif

Assalammualaikum

Sedih. Kena marah. Dah la baru sihat. Actually tak sihat sangat pon. Sakit lagi tapi saja kuatkan diri sendiri. Tak nak layan sangat. But end up, hati sakit, badan yang dah nak sihat pon sakit balik. Peritt.. Tak boleh tido..

Orang sakit memang selalu over sensitif. Yela.. patotnya kena rest tapi p buat keja jugak. pastu kena marah. Hilang semangat, hilang kekuatan. Dah la drive tadi macam apa ja suma benda aku tak nampak, semua benda aku nak langgar. But, nobody cares. Maybe kat sini bukan tempat aku.

Perlu penjagaan rapi dari orang yang betul2 memahami dan menyayangi.

p/s : maybe disisi dia pon bukan tempat aku...

2 comments:

nadzirah said...

lama gila aku tak bukak blog ang..

Nurul Marlina said...

aku pon dah lama tak belek belog aku. hahaha